19 oktober 2010


Imorse när jag skulle till skolan regnade det, dessutom var min cykelkorg fylld med löv som hade rasat ner från träden när det blåst. Så det var bara ta av sig vantarna lassa ut löven, gå in hämta papper och torka av cykeln. Det här vädret suger verkligen. Jag har seriöst börjat fundera på hur tusan jag ska kunna överleva vintern om jag redan håller på att frysa ihjäl! O: Hemska tanke!

Tisdagar är den jobbigaste dagen i veckan. Vi har bara seriösa lektioner, så som matte, no, svenska och sånt. Inge slöjd, hk eller sånt kul. Sen har vi bara typ 5 min rast mellan varje lektion också, det suger. Att stå i köket suger ju också. Och gissa vem visst råkade stå på "stå i köket listan". Jo jag.
Jag trodde det skulle förstöra min dag. Vilket det faktist inte gjorde! Jag stod med Frida i 9an, det var rätt okej. Vi pratade ganska mycket och det gjorde att tiden gick ganska fort.
Att stå i disken räddade faktist min dag.
För på sista lektionen kände jag att jag knappt kunde koncentrera mig om jag haft en enda lektion till. Vilken tur då att jag missade lektionen som var när jag stod i köket, annars skulle jag inte pallat hela dagen.

Just nu äter jag lite mellis och ska börja plugga. Imorgon har vi engelska förhör på adjektiv och verb och matteprov som inte är sådär jätte lätt. Så vi ses ♥

        

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback