Här har ni mig!

Ja, ni kanske undrat var jag hållit hus och gjort under de senaste dagarna då inläggen mest varit "Hejhej, idag har jag gjort det här och nu sticker jag till dit". Så det tänkte jag reda ut nu :)

Okej.
Jag kan börja med Söndagen, tror jag det var (har inte 100 % koll på dagarna nu på sommarlovet), så hängde jag på stan med Julia, Eric, Glenn och Pontus. Vi käkade kebab och pizza och sedan drog alla hem till Pontus för övernattning. Väl där cyklade vi till sjön, en halv mil. Eller ja... De andra cyklade och jag åkte snålskjuts på Pontus roliga cykel med "säte" där fram. Vi bastade, badade och grillade korv. Sedan cyklade vi (minus mig, snålskjuts igen ^^) hem igen. Glenn somnade nästan på direkten, Julia halvsov, Pontus, Eric och jag låg vakna och pratade, haha. Nästa morgon drog jag hem vid halv 10 eftersom jag skulle möta upp Isabel.

Lite bilder från Vansö :)
Somsagt träffade jag Isabel dagen efter. Vi hängde på stan med Norea och hennes lillesyster och var barnvakt åt henne. Så vi köpte glass och lekte i lekparken. Det är jätte kul att ha ett barn med sig när man ska nånstans för då är det okej att göra knäppa och barnsliga saker, det äger :D
Sen sov jag över.

Idag gick vi upp klockan kvart över 6 för klockan sju gick bilen till Oxelösund. Jag, Norea och Evelina har alltså hängt på Boda Borg idag. Vi var fett grymma och klarade 13 av 18 möjliga  + att vi klarade en bana fast den inte tyckte det ^^ Alla tre somnade i bilen på väg hem.

Nu sitter jag här i min säng, väntar på mat och ska se skräckis med brorsa + en medtvingad mamma. Haha, vi får se hur det går!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback