Friluftsdag = skridskor... eller?

Lite smått komiskt att våran idrottslärare på nåt sätt lyckats strula till det så att vi hade friluftsdag vid ishallen när europa hade bokat den typ hela dan. Tur att vi fick en timme mellan 12 och 1 iaf - annars skulle denna dag sugit kuk
HAHA :)

Hur som hellst mellan halv 9 och 12 fick vi helt enkelt hitta på nåt annat. Vissa gick promenad, vissa sprang, vissa åkte pulka.. Men de flesta spelade fotboll på konstgräset, inklusive jag. Det var helt okej, lagom roligt liksom. Va lite rörigt bara eftersom vi körde 6orna och 9orna mot 7orna och 8orna. Sen spelade vi 6orna mot 7orna och 8orna mot 9orna på halvplan. Vet inte varför, men då blev det helt oseriöst och det slutade va roligt.
Så vi drog in i ett av omklädningsrummen i ishallen och käkade. Sen va det lite segt, alla var sjukt depp, inklusive jag, allt va skit, hatar när man är deprimerad och alla andra är det också. Sen skulle jag försöka va lite glad, men då har människorna fastnat sådär deprimerade och gick inte att få glada, DET hatar jag ännu mer. Sen blev det typ ännu mer deppigt och jag låg och halvsov på Alex axel, va så jäkla trött.
OCH SEN FICK VI ÄNTLIGEN ÅKA SKRIDSKOR!!!
Det va typ dagens höjdpunkt (ah.. förutom när jag och Johanna brottades på konstgräset då ;D haha)! Det var askul. Eftersom jag inte kan åka skridskor så hängde jag på Maddes klubba när hon åkte. Någon läskigt men askul också, fick med mig lite liftare då och då också, haha.
Sen började mobbandet :P
 -
Min vante hamnade på det området
   där hockeykillarna spelade match 
           - Blev mosad in i sargen av två hockeykillar
- båda mina vantar hamnade i fel     
  händer. En hos Marcus i 6an och en
       hos Alex. Det va omöjligt att få tillbaka
dom! och allt pga johanna! xd
   - Hockeykillarna körde i 100 km/h rakt
  emot en innan de stannade typ nån
              decimeter ifrån.. LÄSKIGT!!! jag dog nästan
   dessutom fick man snö sprutad över
hela benen på köpet
   - fick en massa puckar på skridskorna 

TREVLIGA KILLAR VA? ;D haha! 

Nej men annars stor kärlek på dom! Nu ligger jag död i soffan och kollar på bilder från dagen. Lägger upp några sen i en bildbomb.
Bjuder på den här så länge :) 


Körde på osminkad idag.. pallade inte fixa mig imorse, och varför liksom, friluftsdag jue!
          


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback