Jag är rädd för:

- läskiga gubbar man möter på väg hem mitt i natten
- sjöar och allt som finns och inte finns i dem, tex fiskar, sjöodjur, alger, döda människor, LEVANDE döda människor m.m
- att bli Oomtyckt
- jordens undergång ~ jag vill inte dö
- att åka stora båtar, är en liten kontrollmänniska och vill veta vad som händer (flygplan är det desamma med, men det åker jag så ofta så jag är inte lika rädd för det som båtar)
- att vårat hus ska brinna upp, har ingen anin om varför det skulle göra det men ändå. När jag var liten packade jag en väska varje kväll med grejer jag ABSOLUT ville ha med mig ut ur huset OM det skulle börja brinna. Sen när jag packat låg jag och planerade hur jag skulle kasta ut alla mina leksaker ut genom fönstret och i vilken ordning, tex. gosedjuren skulle ut först, dels för att det var mina bästa ögodelar och dels för att allt annat skulle landa mjukt ^^
- att försova mig
- att min kanin ska rymma (vilket hon brukar) och sen springa ut på vägen och bli överkörd (vilket hon aldrig gjort/vilket jag hoppas hon aldrig gör)


Kommentarer
Postat av: Annika - trebarnsmorsan med fyra ungar

Hej. Jag såg att du var med i tävlingar, och tänkte bara meddela att jag har ett flertal igång på bloggen - och många på ingång inom de närmaste dagarna! Smycken, kläder, barnsaker, smink m.m. Ja, massor - som passar alla! :)

Vill du inte ha såna här kommentarer så ber jag om ursäkt. Annars hoppas jag att du är med och tävlar! :)

Kram Annika

http://nilssonpettersson.blogg.se

2011-03-12 @ 12:03:54
URL: http://nilssonpettersson.blogg.se/
Postat av: kicki

hahahaha är den bilden längst ner till vänster en överkörd kanin eller? ^^ ahahha dör lite då

2011-03-13 @ 04:19:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback