Pluggdag

Har inte haft tid att blogga idag. Fullt upptagen. Har egentligen inte tid nu heller men hade lust att skriva lite. Just nu håller jag på att plugga historia (sjukt avancerade frågor och typ ingen i min klass fattar, så ett stort fail på 8b på historiaprovet imorgon, men det finns ju en stor fet anledning till det som jag kanske inte ska ta upp här) och sen chattar jag med Norea på msn. Vi fjantar oss och skriver på engelska. Jag vill kött dig!

Jag ska snart ta på mig sovtshirten och hoppa i sängen, ska bara plugga lite mer. Är så sjukt trött, mina ögon håller på att stängas och dessutom börjar jag bli sjuk, känns som om jag har feber eller nåt och sen har jag ont i halsen.

Hur som hellst.
Eftermiddagen spenderades först på kulturskolan - sånglektion, en snabbis hemma hos Glenn, och sen pluggtime hemma hos Madde. Fast först käkade vi hamburgare och fick hjälp av hennes brorsa med vårat pluggande, det va nåt knas med datorn som vi inte fattade.. men det gjorde tydligen han. Bra det ;) Snart är iaf vår tvättvideo klar. say YEAH! :D haha

Kommer inte blogga så mkt den här veckan. Har sjukt mycket att plugga just nu. Och kan ni gissa vad? Som alla andra gånger det börjar dra ihop sig och bli stressigt och svårt med skolan, så får jag sån jävla ångest. För ca 10 minuter sen låg jag på golvet och grät floder pga. ångesten. Skolan får en verkligen att må piss. Att lärare inte fattar det... Aja.. I'm gonna die before I'm finished with this crap!


Kommentarer
Postat av: julia

hahahha , en snabbis hemma hos glenn :D vad menaru med snabbis ? :D

2011-03-08 @ 18:35:35
Postat av: Ingrid

Haha, man borde kunna gilla en kommentar på blogg.se ;)

2011-03-08 @ 20:18:04
URL: http://hallonkram.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback