Fin dag


Idag har det varit en sån där fin dag. En sån som verkligen skulle kunna va ett minne för livet - om man hade haft kameran med sig... Suck! Haha :) Nej men den har verkligen varit toppen!
Var ju lite orolig för hur spanskaprovet skulle gå, men det gick verkligen toppen :D Jag skrev VG-MVG frågorna och kunde så mycket att jag till och med fick ta ett extrapapper att skriva på, lycka! Efter det hade jag en ganska värdelös portfoliolektion. Men sen var den en bra slöjdlektion som jämnade ut lektionen innan. Jag pusslade ihop Viktors sveriges landskap pussel och skrev i min slöjdbok + hade viktors enoooooooorma keps på huvudet, snyggit när man inte ens såg mina ögon ;)
På idrotten hade vi cooper test. Det gick faktist ganska bra, sprang hela vägen och förbättrade med 2 sek, HAHA, komiskt! Håltimmen var fantastiskt på något vis. Vi badade i sjön (trots min sjö-fobi), kallt som satan och läskiga stenar och fiskar. Ni skulle hört mitt skrik när jag insåg att det var tusen miljoners triljoners fiskar där jag skulle hoppa i. Kände mig lite överdriven, men är verkligen rädd för sjöar och dess innehålll! ^^ Jaja, kul vare iaf. BTW! Årets första dopp!
Sen frös jag så jag lånade Sandras OnePiece en snabbis (som hon hade sytt på slöjden), varm och mysig.
Det enda som gjorde min dag lite sne va den sista lektionen - no, teknik -_-''
Var så gott som död!

Det är jag nu, men är ändå sjukt nöjd med dagen. Ska bara se till att plugga lite engelska och sen är jag 100 % nöjd med denna fina torsdag :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback