HEJ SÄMST UPPDATERING

Tjaaba!

Morgonen började lite knas idag. För det första hade Kicki bett mig igår att väcka henne och då också sätta på någon bra och uppiggande låt i högtalarna. Istället väcktes hon av att en panikslagen Karin sprang in i rummet, flög upp i hennes säng och sa "KICKI, JAG ÄR RÄDD!". Det var nämligen så att vårat hus typ var hemsökt i morse. Haha ne men jag satt och kollade på tv och sen helt plötsligt värsta störningarna(ni vet som det kan bli i datorn när man får sms på mobilen och den ligger nära osv)(och ingen mobil eller annat tekniskt var i närheten heller) och det lät jätte högt och länge. Där satt jag i soffan och typ dog eftersom jag hört läskiga historier om hemsökta hus där bl.a. ovanstående hänt!!!!!Idag har jag varit på besök på Europa med Julia och kollade företagslinjen som verkade super! Alla var jätte trevliga och man kände sig riktigt välkommen. Efter "skolan" gick vi hem till Julia och stekte pannkakor till hennes sjuka syster och till hennes brorsa som skulle på träning. Snälla vi är!
Sedan tog vi tåget till Eskilstuna. Där letade vi desperat efter toalett, hehe, ja jag är alltid kissnödig, och tog en liten vända in på gina för trosköp. Efter det bar det av till bion och där såg vi New Years Eve. När filmen var slut skyndade vi oss till tåget som tog oss hem.


Haha, igår tänkte jag och Julia se på bio här i Strängnäs. Vi gick in och satte oss, vi och pensionärerna, haha kändes lite awkward (som är ett ord som har använts myckte den här veckan!!!). Men som vanligt är bion här helt fucked up så den funkade inte. Vi fick pengarna tillbaka och gick istället till ica med biopopcorn och läsk i högsta hugg för att hyra en film.


Och bara för att jag inte hinner sitta så mycket vid datorn nu för tiden så blir inläggen bara långa och tråkiga.... Skit också! Jag förstår verkligen om ni inte orkar läsa allt!


Ni får inga bilder idag.NU: GODNATT


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback