THOUGHTS

Vi har väl alla haft känslan av att inte kan stoppa hur alla ens tankar och känslor väller över en. Den känslan har jag nu. Tårarna bara rinner. Ostoppbart. Jag kan inte göra någonting åt det. Dom bara kommer. Samma sak med tankarna. Hur mycket jag än tänker på annat finns de där någonstans och gnager. Jag känner mig så himla patetisk men what to do. Ibland är det så här. Hopplöst fall.
 
 
 
Cyklade nyss hem från stan. Har tillbringat dagen med Julia A. Jätte mysigt har vi haft! Sedan åt jag sushimiddag med min fina syster Sanna på Akiko. Efter det träffade jag ett gäng trevliga människor.
 
På vägen hem har jag sett ut som världens fåntratt. Snörvlandes och gråtandes tog jag mig hem. Människorna jag mötte trodde nog att jag varit med om nåt hemskt haha. Men det har jag inte. Nej, saken är den att jag har inte träffat världens finaste pojke på två veckor nu.. och imorgon åker han bort i en vecka. Tre jävla veckor utan honom! När de tankarna slår mig finns det inget som kan stoppa tårarna. Åh, känner mig så himla töntig men ibland får man väl va töntig när man är kär.
 
 
 
Tack för att jag fick skriva av mig.
Ska försöka rycka upp mig lite nu! :)
 

Kommentarer
Postat av: Emmaaaaa

Kärlek är tufft på många sätt.....!

Svar: Sant!
Karin

2012-07-14 @ 06:04:35
Postat av: Sannis

Love you!!!

2012-07-14 @ 09:45:35
Postat av: Jenny

KRAM på dig älskade vän! <3<3

Svar: kraaaamis<33
Karin

2012-07-15 @ 14:39:48
URL: http://posiitiv.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback