HEJ IGEN OCH BLA BLA BLA

Ja, som ni märker har jag ju varit lite off på bloggen de senaste dagarna. Har helt ekelt inte haft tid för datorn.

I måndags hade jag en jätte bra valborg med mina närmaste + några fler. Den kunde ju dock slutat lite bättre än vad den gjorde, haha. Tom mage är inget jag rekommenderar! ;)

I tisdags vaknade jag upp, fortfarande lite illamående, och följde med mamma hem till mormor. Vi fikade på ett jätte gulligt fik som ligger precis bredvid en liten sjö. Vid femtiden befann jag mig på dansstudion och var där i tre timmar.

I onsdags var det första skoldagen på evigheter för min del. På kvällen hade jag sista dansträningen för den här terminen. Vi hann med det tidiga tåget hem och det var galet skönt! Firades med en glass på stationen haha :)

I tordags hade vi resedag till Stockholm med klassen. Vi hade studiebesök på riksdagen, där vi fick leka politiker, och även på dramaten, där vi fick springa runt i trånga utrymmen och branta trappor. Mellan studiebesöken hade vi en hel del fritid som spenderades med bästa Madeleine och Isabel. Lunchade på vapiano, tog en glasspaus i kungsträdgården, fingrade på dyra skor, gjorde bort oss inför en buss med inbyggd kamera och blev intervjuade: höger, vänster eller rakt fram?! Hihi, ruskigt bra dag.

När jag kom hem visade det sig att varmvattnet i huset inte fungerade så åkte till mammas jobb klockan 23 för att duscha haha.

Igår var det skola igen. Ingen speciell dag sådär förutom att jag och Madde satt ihop i stort sätt hela dagen. Efter skolan käkade jag kebab med Madde och Sofie och sen såg vi på hockey vm med godis och läsk. När jag kom hem somnade jag framför transformers.

Jag borde få pris för världens längsta inlägg haha. Nu blev det en himla massa onödigt som togs upp men kände att jag villa ta igen alla dagar jag missat att uppdatera. Bilder får helt enkelt komma i ett annat inlägg! Keep out.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback