ÅRET

När jag tittar tillbaka under året inser jag hur mycket som har hänt och hur mycket som ändrats sedan början av detta år. Dessutom är det i stort sätt endast bra förändringar! 

Som vanligt resumerar jag året med bider.
 
Lite bilder från Januari:
Under denna månad pulsade vi runt i snö. Jag var trött på livet och trött på situationen jag var i då. Sökte mycket tröst hos mina vänner som stod vid min sida varje dag. Mina kompisar, dansen och skolan var det som höll mig uppe under denna månad.

Februari

 
Dansandet fortsatte som vanligt (nästan med lite extra motivation) och min vardag bestod endast av skola, mat och dans.
 
Mars
Marsmånad sammarfattar jag så här: dans, tävlingar, systerhäng, fester, påsk och glädje över att våren var på väg.
 
April
Månaderna smälte ihop i varandra men det som blev specifikt för april var Justin Bieber konserten i Globen!
 
Maj
Sommaren började ta fart i form av glass och solsken. Maj var extra speciell för mig eftersom det var då jag och Erik började umgås. I övrigt var det rätt stressigt: de sista skolarbetena skulle in och dansuppvisningarna var många.
 
Juni
 
Avslutning, fest, mysig middag med vänner, studentfirande och sedan raka vägen till Grekland. Lätt en av mina favoritresor. Två veckor i paradiset! Kom sedan hem och njöt av den svenska sommaren och var brun as fuck.
 
 
Juli

I juli levde jag livet. Åkte till Västkusten med två pinglor, såg Håkan och badade på Sveriges längsta strand. Firade både min och vänners födelsedag. Spelade volleyboll i mängder, var i sommarstugan, hände med kompisar och bara tog det lugnt. 
 
 
Augusti

Augusti kickades igång rejält med en trip till Göteborg med mina favoriter. Liserberg, shopping och äventyr stod då på schemat! Sommaren lyckades leva kvar länge och det gjorde det lättare att ta sig samman och pallra iväg till skolan igen. Dans blev återigen vardagen och kroppen var sliten och sönder efter de första veckorna.
 
September
 
I September var dansen högt prioriterad och jag laddade upp inför yttligare en termins tävlingar. Ett besök på grönan fanns det dock tid till då Oskar Linnros spelade där. Något annat det fanns tid för var min fina pojkvän.
 
Oktober
Oktober var tävlingarnas månad. Kom på pallen i hiphopsingeln för första gången och Sara och jag kom etta i vår klass på SM och gick upp i silver. Accepterade hösten, fick rosor av min fina och hade tacokväll m.m.
 
November
Var i sommarstugan och höstrensade, firade Isabel, åkte till Kalmar för att tävla (vann i min klass och gick upp i silver!!!), pluggade, såg på bio osv. 

December
Julens månad. Stress, stress, stress men också en himla massa mys. Kört sista tävlingen för året, träffat massa vänner, fått super fina julklappar och myst en hel del med Erik.
 
Ikväll firas det nya året in och jag känner på mig att 2014 kommer bli så himla bra!

Kommentarer
Postat av: Michelle

Underbar blogg!

Svar: Tack så himla mycket, vad glad jag blir! :)
Karin

2013-12-31 @ 11:29:09
URL: http://michaanss.blogg.se
Postat av: ♣ Ida - Hon som föddes med LKG

Hoppas att du får en bra nyårsafton och att 2014 blir riktigt awesome! :)

2013-12-31 @ 14:08:19
URL: http://nattstad.se/idahtt
Postat av: olivia ♡ - mode, foto & vardag.

såå fin blogg du har!

-Lust med ett bloglovin byte? Kram

2014-01-01 @ 12:14:37
URL: http://olivias.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback