KVÄLLSKVISTEN

Idag har det varit en väldigt lugn dag i skolan. På kvällen hade jag min sista discoträning för den här terminen och när jag kom hem satte jag igång med att plugga. Har precis skickat in en kompletterad bokanalys, som jag inte var nöjd med betyget på, så hoppas på bra resultat nu. Har bara några fåtal arbeten som ska in och sedan är det dags att ta lov.
 
Det är nu
9 dagar kvar till skolavslutningen!!!!!!!!!!!
12 dagar kvar till Grekland!!!!!!!!!!!!!
52 dagar kvar till min födelsedag
60 dagar kvar till Västkusten - Håkan Hellström

SEN SENAST

(hahah ↑ denna bild hade vi mycket roligt åt under dagen!!!)
 
I torsdags var det danslinjens "mest väntade dag på året", eller nåt sånt. Då hade vi dansafton! Kvällen innebar att vi visade upp alla koreografier vi arbetat med under året. Det var jätteroligt och jag och mina dancefriends ser fram emot nästa dansafton! 
 
 
 
Nästa dag städade vi undan, åt upp allt fika som var kvar och sedan hade vi några uppträdanden på stan eftersom pride pågår i Eskilstuna. 
 
 
På fredagkvällen sov jag hos Elin. Vi gick en promenad som var lite längre än 6 km och åt jätte god middag som Elin lagade (med min assistans ;) ). 
 
 
Nästa dag, lördag, hade jag, Elin, Emelie, Dime och Nathalie (som alla går i min klass) ett uppträdande i Skogsängen. För det fick vi biobiljetter, pengar, massa kfast-prylar och massa godis! :) På eftermiddagen hängde jag med Dime på hennes balkong i några timmar. Vi åt jordgubbar, skrattade vääääääääldigt mycket, åt godis, pluggade och vaktade ett vajande parasoll.
 
På kvällen åt jag och Kicki sushi på Akiko. Älskar min fina storasyster!♥
När jag kom hem blev det filmtittande och mysigt besök!
 
 
 
Ska nu klä på mig och ta bussen till Madeleine.

NOREA

 
Idag är det Noreas födelsedag! Har inte varit med och firat henne eftersom jag haft fullt upp men jag har tänkt på henne mycket denna dag.
 
Norea är den jag känt längst av alla mina vänner. Från dagen vi träffades (när vi var i treårsåldern) var det bestämt att vi var "bästisar". Vi har hängt ihop,i ca 13-14 år och kommer nog aldrig tappa kontakten. Det finns inte på kartan att vi kommer glida ifrån varandra. Med den här tjejen har jag gått igenom så mycket och vi har miljontals minnen tillsammans. 
 
Finaste du, evig kärlek till dig ♥

TRÄNING, NATIONELLA, TRÄNING

Sitter och pluggar lite inför morgondagens nationella prov i matte och äter bananglass (mosad banan, in i frysen, ut ur frysen).

Är supertrött efter dagens discopass där fysen inte var ett dugg kul. Skönt att vi i varje fall fick ta det lugnt på resten av lektionen.
Imorgon kväll väntar sista lektionerna i house och hiphop!


NEW

från gina tricot 299 kr

GÅRDAGEN

Igår var det ju SM i discodans. Man kan säga att det verkligen inte var min turdag. Började med att jag satt på läktaren, skulle ta mig därifrån, trillar och får en stolrygg rakt upp mellan benen. Hehe.. Har nu en stor, lila och svullen fläck på sidan av stackars fiffi. Några timmar senare öppnar någon en dörr på min hand så att min tumme kläms. När jag sedan varit ute på dansgolvet kändes det inte alls bra eller lovande eftersom ingen av domarna hade kollat på mig. Som jag trott gick jag inte vidare. Får väl skylla på stolen och dörren ;)
 
 
Oturen fortsatte, för när vi sedan skulle hem fastnade vi i bilkö eftersom det hade skett en trafikolycka. När vi tillslut fick fortsätta åka var det väldigt brottom hem eftersom jag skulle befinna mig i Torshälla om trekvart. Blev en raggardusch, byte av väska och sedan iväg igen. I Torshälla hade vi uppvisning på en ungdomsfestival. 
 
På kvällen strosade jag och Madde runt på stadens gator och hamnade efter några timmar i Maddes soffa framför Eurovision. 
 
 
Idag är det plugg och städning som gäller!

MAXIKULTUR FESTIVAL


 
 
Under torsdagen och fredagen anordnade S:t Eskil en festival, Maxikultur. Den innebar att man skulle blanda alla olika sorters kulturer, ta hänsyn till varandra och jobba kring de mänskliga rättigheterna. Dagarna innehöll mycket skoj. Torsdagen började med att vi fick träffa en man som överlevt förintelsen. Han berättade om sitt liv, om sin uppväxt och hur det var under andra världskriget. Vi fick sedan lyssna på en teaterdebatt om de mänskliga rättigheterna och olika människosyner. Efter lunch fanns det en massa olika workshops att delta i. På fredagen hölls föreläsningar om FN och även om Gambia. Vi avslutade Maxikultur med att, utklädda, gå ett karnevaltåg genom Eskilstuna (det var helt crazy och galet roligt!) för att sedan slå oss ner på strömsholmen, med ett lokalband som underhållning, i strålande solsken.
 
 

MYS VID ÅN


TYPICAL MÅNDAG

Idag har det varit en helt vanlig måndag innehållande balett, dansteori, svenska och jazz. Fick dock inte vara med på baletten eftersom jag gått och blivit superhes... fick sitta och kolla på istället. På kvällen övervägde jag att skippa discodansen eftersom jag inte är helt frisk och inte vill bli sämre till SM (som äger rum i Västerås i helgen) men var så träningssugen att jag hamnade på både fys och lektion ändå. Får se hur kroppen mår imorgon! 
 
Nu är det godnatt!

SENASTE

En massa bilder från den senaste veckan
 
Har inte skrivit här på mer än en vecka. Har haft fullt upp och hunnit med en massa under dessa dagar. Pluggat, festat, haft lovdagar, grillat, haft dansuppvisningar, sprungit i regn, varit på arbetsintervju, ätit crepes, ätit en massa glass, ätit korv i en källare, tagit hand om min sjuka kanin, umgåtts med fina människor osv. Riktigt härlig vecka med många vår/sommar-känslor :) 
 
Imorgon är det back to vardag. Endast 24 dagar kvar till sommarlov nu!
 

LEDIG

Idag är det torsdag och jag är ledig! Alla lektioner idag förutom klassråd och studietid var inställda så våra mentorer gav oss ledigt. Måste dock plugga en stor del av dagen ändå!

Hur som helst tog jag världens längsta sovmorgon för att ta igen de senaste dagarnas missade sovtimmar. Det var skönt! Åt precis en ordentlig frukost så nu ska jag sätta igång med skolarbeten!


VALBORG OSV

Gårdagen blev sjukt lyckad och trevlig! Jag, Madde och Isabel kom hem sent efter träning, duschade och fixade oss och runt 23 befann vi oss bland enbart nya och sköna människor. Spelade kort, dansade, kollade på bilder och skrattade så att jag nästan kissade på mig. Vi vandrade hemåt när det hade börjat ljusna, runt 4-5, och somnade så snabbt vi la oss i sängarna.
 
Idag hämtade mamma mig hos Madde och sedan åkte vi till mormor. Där fikade vi och gick ut med hunden. Lite senare dök även Kicki upp. Åt middag där och sedan åkte vi hem.
 
 
Nu på kvällen har jag hunnit klippa klorna på kaninen och färgat ögonbrynen.
 
IMORGON ÄR JAG LEDIG