GÅRDAGEN

Igår var det ju SM i discodans. Man kan säga att det verkligen inte var min turdag. Började med att jag satt på läktaren, skulle ta mig därifrån, trillar och får en stolrygg rakt upp mellan benen. Hehe.. Har nu en stor, lila och svullen fläck på sidan av stackars fiffi. Några timmar senare öppnar någon en dörr på min hand så att min tumme kläms. När jag sedan varit ute på dansgolvet kändes det inte alls bra eller lovande eftersom ingen av domarna hade kollat på mig. Som jag trott gick jag inte vidare. Får väl skylla på stolen och dörren ;)
 
 
Oturen fortsatte, för när vi sedan skulle hem fastnade vi i bilkö eftersom det hade skett en trafikolycka. När vi tillslut fick fortsätta åka var det väldigt brottom hem eftersom jag skulle befinna mig i Torshälla om trekvart. Blev en raggardusch, byte av väska och sedan iväg igen. I Torshälla hade vi uppvisning på en ungdomsfestival. 
 
På kvällen strosade jag och Madde runt på stadens gator och hamnade efter några timmar i Maddes soffa framför Eurovision. 
 
 
Idag är det plugg och städning som gäller!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback