8

Gick hem från skolan idag. Är förkyld och har ont i en häl och det enda vi hade på schemat idag var dans så kändes inte värt att bara sitta och kolla på medan de andra dansade. Hoppas på att få bli frisk men det känns som om detta kan hålla i sig ett tag :( Underhåller mig med att se på serier och äta glass.
 
Senaste timmens tidsfördriv:
 
 
-Något som gör dig lycklig
Dans, godsaker och alla mina nära och kära.
 
-Någon som betyder massor för dig
Han ↑, med fler
 
 -Ett roligt sommarminne
Göteborg
 
-Drömresemål
Har inget speciellt drömresemål. Drömmer snarare om att få se världens alla hörn! Just nu har jag tre resor som lockar väldigt mycket och saken är den att planer faktiskt redan finns kring alla dem. Kan säga att de tre resorna innehåller väldigt olika saker: 40 års kalas, voltontärarbete och party. 
 
-Något du sparar till
Precis som många andra sparar jag till kommande resor och prylar samt kläder jag vill ha
 
-3 bilder du alltid skrattar åt
1. Emelie får en fluga i ögat samtidigt som vi försöker ta en "vi är helt exalterade över att vara på Håkankonsert-bild". 2. Jag och Madde försökte svara på en snap men började skratta åt hur fula vi var (detta var under en riktigt kall dag förra vintern och vi hade tagit till alla luvor, mössor och halsdukar vi hade för att inte frysa). 3. Lyckades övertala mamma att dammsuga mitt rum medan jag själv låg på sängen och tittade på. Resulterade en mycket ful bild.
 
-Vad gör du helst en regnig dag?
När det regnar dricker jag gärna massa te och ser på serier. Fika eller luncha med en vän är också väldigt mysigt på en regning dag!
 
-Något som gjort dig glad idag
 Mamma köpte Ben & Jerry till mig för att jag är sjuk :)
 

Kommentarer
Postat av: sandija-döv-adopterad-fotografi

Krya på dej! =)

2013-11-21 @ 13:50:59
URL: http://fames.se/kwieien

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback