NÖDVÄNDIG SÖNDAG

Har tagit tag i lite viktiga saker idag. Vaknade bredvid min favorit och sedan drog jag till Norea. Där övade vi på våran pardans och åt hemmagjord snickers. Tog en promenad hem i det fina vädret och sedan städade jag kaninbur och tog ut kaninen i sele en sväng. Därefter tog jag hand om mig själv lite grann, klippte naglar, hade ansiktsmask och duschade. Nu på kvällen hade vi skaldjurskväll här hemma då det mumsades på krabba, kräftor och räkor. 
Erik kom precis hit också. Bra söndag med andra ord.
 

PÅ TÄVLINGSitter just nu i sparbankshallen. Väntar på att få köra final i singeln.. Nervös!

DANSLEKTION

Bembelie och jag under danslektionen idag! Här jobbat vi på vår och Jessicas egna koreografi :)
 

PÅ LÖRDAG ÄR DET DAGS

Kom precis hem från träningen. Idag var det, som vanligt på måndagar, discoträning i två timmar och sedan hiphopgrupp i en timme. Är helt slut i benen efter discon, speciellt i ljumskar och utsidan av smalbenen. 

På lördag är det dags för terminens första tävling. Är för tillfället inte ett dugg taggad. Hoppas det blir bättre till helgen så jag kan kötta i alla grenar! 

En bild från danssalen när vi precis ska gå till tågetSTRETCHAR

Nästan nere på vänster nu! Enormt fult att jag alltid ska flexa främre foten dock..DAGENS INKÖP

 
Köpte mig ett par nya Nike idag, Nike Air Pegasus +30, och en Peak Performance jacka. Skorna från Stadium och jackan från Intersport.
 
Är så glad att jag har så små fötter att jag kan handla på barnavdelningen. Kollade nämligen på Pegasus skorna, fast bland damstorlekarna, men där var de i en (enligt mig) inte så tjusig grön färg sedan gick vi förbi barnhyllan och där hittade jag dem fast i blå! :) 

LÖRDAG

 
Ska bege mig till Eskilstuna för att titta på nya skor alldeles strax. 
 

PÅ VÄG TILL TRÄNING


KORT DAG I SKOLAN

 
Kom till skolan strax innan halv nio, hade matte och slutade sedan 10. Tåget var försenat när jag skulle hem så kom hem för inte så länge sen. Nu ska jag äta min spicy nudlar och se på Brave. 
 
Ikväll är det hiphop träning :)
 

VANLIG MÅNDAGHar precis duschat, har fått i mig nåt litet att äta och ska nu släcka. 

Kroppen är helt slutkörd efter tre timmar dans i skolan samt tre timmar på Let's move. Man skulle kunna säga att det varit "leg day" idag eftersom både baletten och styrkan (på discon) fokuserade mest på ben. Kommer känna mig som en elefant med spagettiben imorgon!!!

GODMORGON

Är barnvakt till denna söting. Bilden är från imorse när vi vaknade och tittade på tv i min säng. OSKAR LINNROS, GRÖNA LUND
Haft en super kväll med Madde och Annette på Grönan. Oskar bjöd på fin sång och framkallade några lyckorus! Sprang även på lite annat trevligt folk som vi umgicks med under kvällen. 

Ska nu gå till sängs, imorgon väntar städjobb! 

AMERICAN

 


FIKA MED SAKNAD VÄN

 
I dag har det varit en bra dag. Efter skolan mötte jag upp Julia för en fika på stan. Så länge sedan vi sågs och vi hade mycket snack att ta igen! Ni vet, hon är en sån där vän man alltid planerar att träffa fast det aldrig blir av (trots att man vill nåt fruktansvärt mycket) på grund av att andra saker kommer i vägen. Varje gång man ses bestämmer man att det inte ska fortsätta i den stilen, men självklart går det alltid åt skogen. Denna gång hoppas vi på att det faktiskt ska funka att ses oftare haha :D 
 
Nu ska jag mysa med min prins!

I SKOLAN

Sitter i skolan på historialektion. 
 
Hade studiedag igår och på den sysselsatte jag mig med att skicka iväg lite kläder till sömmerskan, hälsa på ett av mina brorsbarn på dagis, handla med mamma och sedan på kvällen hade jag 3 timmars träning. 
 

MOT STÄDNING


STÄDJOBB

Har städat hela dagen! I nästan nio timmar har jag stått och skrubbat väggar, tak, toaletter och golv. Nu är jag trött och ska sova.. Imorgon väntar mer städning!


SVERIGES LÄNGSTA STRAND

 
 
Tre bilder från när jag, Elin och Emelie var på västkusten. En av dagarna tog vi cyklarna till Mellbystrand, Sveriges längsta.
 
 
 

SÖNDAG

 
Även idag fick jag vakna bredvid min favorit, vi gick sedan upp och gjorde pannkakor till frukost. Runt två befann jag mig i Eskilstuna för att träna lite dans: Jumps and turns och Jazz.
När jag kom hem lagade jag middag till familjen och sedan lade jag mig i sängen framför några avsnitt av Robin Hood (mycket länge sen, mycket saknat♥).
Ska nu skiva upp min mango!