ATM
DANS PÅ MUSEUM

Nu ska vi dansa på ett museum. Improvisera och grejer! 
Loverboy


SEN SIST

 
För mycket på G för att hinna med bloggen just nu. Njuter till fullo av det vackra vårvädret (som jag dock hört ska vända till det sämre de kommande dagarna) men stressar också med en massa skolarbeten som måste bli klart! 
 
Uppdaterar när jag får tid och lust, kram
 

NEW IN
VÄÄÄDRETAlltså vädret denna morgon!!! Har suttit ute och druckit mitt morgonte i solen. 

Idag ska jag försöka få lite viktiga saker gjort men först: ett avsnitt Glee! 

ÄNNU EN VILA

Haha alltså... Vad händer? Känns som att bloggen glömts bort lite!

Jag har sedan i tisdags varit hemma från skolan med världens förkylning. Har inte haft någon röst, varit genomtäppt, snorat, haft ont i halsen, hostat, haft värk i bihålorna osv. Har mest spenderat tid till en massa filmer och glassätande men har också tagit mig iväg på vissa uppdrag, så som provskrivning och vikariat för en vän. 
 
Har mått lika uselt i 5 dagars tid men idag känner jag mig mycket bättre. Imorse när jag vaknade kunde jag till och med andas! ;) 
 
Idag ska jag ta det bara ta det lugnt och försöka tillfriskna helt och hållet. Pyssel, glassätande och film står (som vanligt) på schemat haha. :) 
 
Här kommer lite bilder från den senaste veckan: MEDAN BLOGGEN VILAT

Har inte skrivit på länge nu. Har haft fullt upp med annat. Några exempel på vad jag gjort är detta:Njutit av vårväder, varit på hiphop tävling i Gävle, firat morotens dag med min kanin, haft vårkonsert i skolan, ätit sushi, firat en storasyster som fyllt år, bakat citronkladdkaka m.m.