LÅNGPROMMIS

Idag när det var varmare än föregående dagar passade jag på att gå ut på en powerwalk! Det var skönt men dock lite blåsigt! 

KLIPPKLIPP

Skönt att vara fräsch i håret!
HEJ//SEG UPPDATERARE

Hello! Kom precis hem från gymmet och ska nu trycka i mig lite nyttigheter medan jag tittar klart på filmen som jag påbörjade i morse! Long time no see, i know. Har väl lite gamla bilder att visa när jag orkar/får tid.  Stay tuned

MATHILDES JULSHOWHär är tre bilder från när jag, Emelie, Dime och Elin var med i våran paralellklasskompis julshow!

DET HANDLAR OM ATT ÖVERLEVA

Precis som rubriken lyder handlar mitt liv just nu om att klara av vardagen. Inte en enda dag denna vecka har jag varit hemma innan 22... Usch! Snart lov så jag får försöka hålla hakan högt och kämpa vidare i några dagar till!


WISH LIST

 

Klockor från Daniel Wellington och Gant, mysbyxor från H&M, sotningsögonskugga från H&M, Lena Biker jacket från Monki, Nike Air Max 90, läppstift från Make up store, eyebrow fix från H&M, Nike pro indy sports bra, lace top från Monki, svarta Dr Martens, ryggsäck från asos.com, militärgrön Fjällräven Kånken.

Tycker bara att det blir svårare och svårare att önska sig saker i julklapp och födelsedagspresent. Oftast blir det ju bara att man önskar sig pengar och presentkort - och så är det även i år haha (mycket uppskattade presenter haha).... Men har för skojs skull plocka ihop ett litet kollage med saker jag ABSOLUT inte tackar nej till.