DUKTIGA GYMMISARTyp första gången jag satte foten på ett gym idag (inte riktigt men nästan faktiskt!)! Men eftersom gymmet är min arbetsplats framöver är det ett måste att även röra på fläsket där! 

FÖR MADDE BLEV 18Igår fyllde Madde 18 år!! Det firade vi genom att äta underbar tapas på sju rum och kök! När vi ätit upp drog vi en sväng till Harrys och drack några drinkar. Blev dock en tidig kväll - mer äventyrliga nätter får vänta till någon kommande helg eller ayia napa! 

EN DAG I HUVUDSTADENIgår tog jag och mina tjejer en trip till Stockholm för att inhandla lite nödvändiga och icke nödvändiga kläder. 

Ps. Nu är det bara 12 dagar kvar till Napa!!!

EN MASSA FINA

En massa bilder från de senaste dagarna när jag ej bloggat

BORTA

Det här med bloggning verkar inte riktigt va min grej lägre. Tur att jag endast bloggar för min egen skull då! 

Hänt myyyyyyyycket på senaste tiden. Livet som 18 är bäst.

Lägger upp fler bilder nån kommande dag 


ÅTERIGEN EKAR BLOGGEN TOMTHar haft många fina sommardagar sedan sist! Promenerat, badat med Ellen, picknickat med syster, åkt till sommarstugan med le boyfriend, sett fotbolls VM m.m

På lördag fyller jag 18, wiho

50 MIN PROMENADVaknade kl 8 och startade dagen med en 50 minuters promenad. Riktigt skönt att starta dagen med lite motion ;)

SUMMERDAYSHar haft så himla mysiga dagar denna vecka! Jag har ridit, haft picknick, solat, grillat, ätit glass, gått körkortsutbildningen risktvåan, myst med min kanin, m.m. 
Det enda som har saknats denna vecka är Erik.. Som jobbat som en tok och varit frustrerande upptagen. Hoppas på att få lite kvalitetstid med människan fram mot helgen!

GÅRDAGEN

 

SOMMARLOV PÅ RIKTIGTHär kommer en massa bilden från den senaste veckan! 

Förra helgen firades klasskompisen Nathalie på fredagen, dagen efter fyllde Elin år och på söndagen åt jag och mina "eskilstunavänner" på restaurang för att fira Dimes födelsedag! 
Sedan kom sista jobbveckan - som gick otroligt fort! Första dagen på mitt riktiga sommarlov sken solen som aldrig tidigare denna sommaren.
I fredags var det femkamp ute på landet hos Eriks mamma. Där passade vi även på att gå och hälsa på hästarna. Det var gos! Sist men inte minst hade Dime fest i lördags. Det var lite galet och mycket skoj!