VAD ÖNSKAR MAN SIG?

Har haft himla svårt att svara på frågan "Vad önskar du dig?" nu inför min födelsedag. Egentligen önskar jag mig inget speciellt bortsett från pengar, presentkort samt stöd till körkort/bil... men tog mig en funderare och klurade ut lite saker jag lätt skulle kunna tänka mig att hitta i mina födelsedagspaket:
Presentkort på kläder och sport, "annie string" trosor från gina tricot, armband och framför allt klockor, "Sugar Daisy" bikini från todiefor.se, air max 90, Nike free, "footundeez", med mera.
 
 
 
 

GODMORGON OCH HEJ JOBB
Står just nu och väntar på bussen. Börjar kl 11 idag och slutar 16. Då ska jag slänga mig i famnen på le boyfriend, mys.

ZOO & THE FAULT IN OUR STARS

Igår tog jag mig till Eskilstuna för att gå på parken zoo hela dagen med Emelie och hennes lillebror Henri. Vi lovade honom det för ett tag sedan och sen dess har han tjatat! Var en perfekt dag för zoo då djuren var mycket aktiva (när det är för varmt ute ligger de bara och tröttar sig...)! Passade även på att åka lite karusell och spela i nöjesparken. 
 
På kvällen gick vi (minus Henri då) och såg på The fault in our stars. Grät ögonen ur mig tillsammans med alla människorna i biosalongen... Så himla fin och sorglig film!!! Alla som gillar gråtfilmer bör se denna!
 
 

MIDSOMMAR

 
 
Hello! Ovan ser ni lite bilder från min midsommar. Vi var cirka 15-20 st. som firade hemma hos Erik. Alla hjälptes åt med att förbereda och det resulterade i en fin midsommarstång, blomkransar, mycket god mat & tårta, rolig femkamp, m.m. Det enda som var negativt med dagen var mitt humör. Var, utan anledning, jääääätte trött samt hade huvudvärk... så det var ju synd. Jaja, bortsett från det var det en toppendag!
 
 
 

MITT SOMMARJOBB

Jag har fått turen att få jobba med dans: denna vecka och två veckor framöver sommarjobbar jag som danslärare! 

Den första veckan är precis avklarad (hade avslutning idag). Har haft både med och motgångar men det sämre vägdes ändå upp av det bättre. Ett exempel på något "bättre" är dessa små krabater:

De två barnen (få... I know!!!! Men väldigt gos!) jag hade under förmiddagarna denna vecka. Riktiga glädjespridare båda två!

Nu väntar två veckor till! En i stallarholmen och en i Mariefred. 

HELLOSämst på uppdateringsfronten... I know!

Under de senaste dagarna har jag firat min storasyster, ätit sushi, ätit sötsaker, fikat med en saknad Ellen, varit på "88års fest", träffat nya människor, spelar beer pong, bakat paj, ätit massa sourcream stjärnor, gosat med pojkvännen, m.m... Har även jobbat men ska berätta mer om mitt sommarjobb någon annan dag!

VÄLKOMNA TILL SKOSAMLINGEN
KÄMPAR PÅ
SOM EN SOMMARDAG SKA VARA


 
Igår tog jag en sväng till Eskilstuna för att träffa mina käraste klassisar. Vi började med att gå och hämta ut våra nya Arts & Performance Dans-kläder från skolan och sedan satte vi oss på Strömsholmen och åt lunch. Efter det drog vi till Vilsta för att bada och sola och dagen slutade med att vi åt middag tillsammans på Bistro. 
 
Sov sedan hos Erik. Bor nästan mer där än hemma to be honest... Har inte sovit i min egen säng sedan förra fredagen!
 
 

ATM
LUNCH
SOM SOMMAR SKA VAMat i mängder, vänner, pojkvän, familj, sol, volleyboll, träning m.m. har fyllt mina senaste dagar!

SENASTE DAGARNA

De senaste dagarna har fyllts av avslutning och student! 

I torsdags på avslutningsdagen var det först en massa uppträdanden i aulan och sedan gick jag och klassisarna och åt lunch. Hemma i stränkan fikade jag med Napa-gänget och sedan åkte jag tillbaka till Eskilstuna. På kvällen träffades ES12 i en park för att umgås, spela kubb, äta massa gott och dricka lite vin. Jag, Emelie och några bildare hamnade sedan på fest. 

Nästa dag var det studenten. Var speciellt där för att se våra fina treor på deras dag. Nu är det bara ett år kvar tills det är våran tur och oj vad jag längtar! Ett år går fort mina vänner! 
DE BÄSTA DAGARNA PÅ ÅRET

Dessa dagar skulle kunna vara de bästa på året. Man är halvt ledig och vet att bättre än så väntar inom några dagar. Man njuter till fullo av den nyligen komna sommaren och börjar känna en försmak av definationen av frihet.

Igår hade jag en så fin dag. Kändes som den bästa på länge. 
Vaknade bredvid min Erik, käkade på stan med han och hans vänner, var åskådare när de spelade fotboll och undertiden fick jag sällskap av en saknad Maddus. Vi smaskade på jordgubbar och pratade på om livet. 
På kvällen for jag och Erik ut på landet för att äta mat hos hans mamma. Grillat i kvällssolen satt inte helt fel. Provade också att köra automatväxlad bil för första gången! Läskigt när man är van med att växla! 
Avslutade dagen hemma hos Erik med popcorn och film. 


Nu ligger jag hemma hos Erik i hans säng och vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Ska till skolan runt 1 och se på en liten konsert som musikeleverna håller i. Sen är dagen fri!