FÖRSTA ADVENTFörsta advent och jag är uppe tidigt! Så himla mysigt ute denna morgon: ljust, stilla, tyst och friskt. Jag kom precis hem från Sofie där jag sov inatt och ska börja göra i ordning mig för att åka till jobbet!


Gårdagen var rolig. Var först med mina systrar och åt tacos sedan åkte jag till Sofie för att umgås med henne, Isabel och Madde. Tanken var att kvällen skulle vara ett försenat födelsedagsfirande (för Sofie och Bell) så det blev lite presentöppning och sedan utgång på Sju rum.

SACO MED MERADenna vecka har gått fort. Visserligen var jag inte i skolan i måndags och tisdags så kan ju vara därför haha. I onsdags dansade jag från 09-20 eftersom det var Årskurs 9-dag och sedan öppet hus. Var skapligt mör i kroppen dagen efter men tvingades upp tidigt för att åka till SACOmässan med skolan. Mässan var faktiskt  förvånansvärt bra! 

Idag ska jag ta tag i lite viktiga saker så som städning och plugg. See ya

KVÄLLSMYS MED MIN MANIdag har jag är riktigt hemmamyskväll med Erik. Vi har ätit räkor och räksmörgås till middag och nu ser vi på filmen Belle och äter chips och dip. Mumsi! 

Imorgon är det Årskurs 9-dag i skolan, på kvällen är det Öppet hus, på torsdag åker klassen till Älvsjömässan och har även liten planer till helgen. Busy week helt enkelt.

ONSDAGDagens och kanske veckans höjdpunkt: att se The Mokingjay part 1

Jag och Norea var nyss på bio och såg denna fantastiska film. Nu längtar man som bara den till part 2!!! 

Gå och se del 3 av Hungergames säger jag bara!

HIPHOP SM


 
Helgen har varit väldigt bra! I fredags tillbringade dansskolan några timmar i Barks buss för att tillslut landa i Sundsvall. Där sov vi en natt på scandic hotel. Jag delade rum med mina gosar: Sara, Mickis och Alice. Nästa morgon åt vi en nice hotellfrukost och sedan åkte vi till tävlingshallen! Singeln gick bajs men i paren kom vi trea så det var ändå bra! Tävlingen slutade sent och sen väntade några timmar i bussen igen. Kom hem igår klockan halv 8 på morgonen och då var det bums i säng. Gick sedan upp ett par senare för att jobba. Japp, jag var skapligt trött. 

Är fortfarande ganska trött efter helgen men har ingen tid för vila... Ska snart åka till discoträningen. På lördag är det tävling (igen)!!!!

INGEN DISCOSom rubriken lyder så är kvällens discopass inställt... En jätte besvikelse för mig som för en gångs skull var supertaggad! 

Är i varje fall sjukt nöjd med dagen. Det var på ett sätt väldigt skönt att komma tillbaka till skolan. Några bra saker idag var tex. att jag och Dime briljerade på matten (typ första gången det händer haha), vi åt lunch på Waynes, vi hade dans (där jag fick reda på att jag får ha en mygga på musikalen vi ska ha i vår, yaaay!!!) m.m. Sen var det massa småsaker som var bra... Typ att våran lärare mötte oss med ett leende fast vi kom sent efter lunchen hehe! 

Nu ska jag hem och vilaaaaa

SLUT PÅ LOV


 
Har detta framför mig nu och ska plugga lite inför morgondagens mattelektion! 

Imorgon ska jag på min andra discolektion för denna termin (har missat pga att jag varit så sjuk) och är superpepp inför det!