TRÄNINGSMORGONBörjade dagen med en sväng till gymmet! Tog det rätt lugnt eftersom jag fortfarande inte känner mig 100%... Hoppas på att bli helt återställd snart så jag kan plåga mig själv (träningsmässigt) på både dans och gymmet!

LOV - AVKOPPLING OCH STRESSSå himla skönt med lov och slippa gå upp tidigt på morgonen! Blir däremot himla stressad när jag inte har något att göra. Detta lov (precis som de flesta andra) är en blandning av rastlöshet, stress, plugg och avkoppling.

Skulle väl kunna rabbla allt jag gjort hittills på lovet.. Men helt ärligt har jag inte gjort något speciellt. Mest suttit hemma, pluggat, varit med Erik och sett på modern family, hehe :)

Ska nu ta en sväng in till jobbet för att fixa lite viktiga saker. 

SISTA DAGARI torsdags fick jag reda på att min lilla kanin har cancer och måste avlivas inom kort. Fick välja på att avliva henne på en gång, gå hem och vänta på att hon visar symptom på att må dåligt eller bara ha henne hemma ett par dagar till och bestämma ett avlivningsdatum. Jag har bestämt mig för att vänta på att hon på något sätt visar att hon mår dåligt. Just nu verkar hon nämligen som världens lyckligaste, glupskaste och piggaste kanin och det känns ju orättvist att ta bort henne då. Dock måste vi boka tid direkt om tumören skulle spricka - vilket jag oroar mig mycket för. 

Får hoppas på några dagar till med min prinsessa!

TYP NO ORKPlugg, träning inför audition till musikalen, sjuk kanin, pojkvän m.m. fyller mina dagar atm. 

På fredag är det dags för audition till musikalen som ES12 ska ha i vår. Spännande! Det är även dags för ett till veterinärbesök för stackars lilla Nells som har en stor böld på magen :/ 

Och sen har jag ju en massa virus som aldrig ger upp. Tror jag tar och skiter i det där viruset snart och kör på som vanligt. Börjar sakna träningen så mycket!!!!

EN VANLIG TISDAGKVÄLLEn massa gott, portkod, hairspray, skitsnack och asgarv = myskväll

INTE SÅ LYCKAD HELG

Hello allihopa!
Som rubriken lyder så har inte helgen varit så bra. Den har inte sugit direkt men har inte varit åt det bättre hållet heller. Fredagkvällen började bra med sushidejt med vännerna. Gled även runt lite med bilen och tog en sväng till donken (måste passa på medan pappa fortfarande tycker att det är ok att jag kör för skojs skull haha). Sedan har allt gått utför. Har varit trött och sjuk, sovit dåligt, varit på tävling som gick bajs, jobbat imorse (vilken iofs gick bra och var kul), missat Eriks sista match för att det skedde ett missförstånd, låtit bli att plugga fast jag borde osv. Haha...
 
På tal om att jag är sjuk. Fick komma till vårdcentralen och fick besöka både sjuksköterska och doktor. Ingen av dem kunde hitta något fel men uppenbarligen är det något fel. Doktorn sa att jag skulle gå hem och äta alvedon flera gånger dagligen i en vecka??? Om jag inte blir bättre av det ska jag komma tillbaka. Låter konstigt så ska troligtvis prata med en annan vårdcentral i veckan... 
 
Kram
en gammal bild
 

HOME ALONE WITH NO CARHaha rubriken.... Men inget är mer lockande än att ta bilen och köra runt lite när man precis fått sitt körkort! 

Är hemma från skolan idag. Har sjukt ont i halsen så kan knappt svälja. Vårdcentralen ska ringa upp mig strax så får vi se om jag får mer hjälp denna gång. Ringde nämligen för en månad sen men fick då som svar att om jag inte hade feber så kunde de ej göra nåt.... Tycker dock att jag gått runt med det här alldeles för länge nu. 

Har precis satt mig framför modern family med min frukost - bestående av äggröra och bär (fick va lite kreativ då pappa glömt att handla både yoghurt och mackor...zZzZz). Ska nog sitta här några timmar innan jag gör något vettigt. Ciao! 

KÖRKORT

Hur sjukt är inte detta?


2 OKTOBERHello! Teoriprovet igår gick som en dans på rosor. 62/65 blev mitt resultat! Idag är det dags för uppkörning - halva körkortet kvar! Känns inte som att turen kommer vara med mig idag men man får ju hoppas! I want this so bad!