STRESSIGA DAGAR

Imorgon och på torsdag väntar pirriga dagar - nämligen körkort på gång. Jag tror jag flippar ur!!! Så fort jag tänker på proven blir jag så stressad att jag inte kan andas normalt, får panik inombords och vill krypa ur mitt eget skinn. Blö, så äcklig känsla haha!
 
Har repeterat massa teori idag och tog en liten paus för att skriva ett inlägg här. 
 
Två bilder från idag:
 

ETT FÖRSÖK TILL EN UPDATEHalloj! Idag efter skolan tog jag bussen hem (istället för tåget) för att kunna gå av vid Erik. Erik är hemma och är förkyld och febrig så lämnade av en godispåse till honom och kramades i nån timme. Kunde tyvärr inte spendera natten där idag eftersom jag ska upp tidigt på körlektion imorgon! 

Nu ska jag behandla hårbotten (för de som inte vet har jag problem med hårbotten... orkar inte förklara bättre än så men de som känner mig eller följt bloggen under ett bra tag vet vad jag menar) och sedan ska jag släcka lampan! Godnatt! 

NAPA, 11-18/8 2014

 
 
Här kommer en massa (och väääldigt försenade) bilder från våran cypernresa! Veckan var så himla bra trots sjukdomar och diverse händelser. Man kan summera resan som ren happiness!!!
 
 
 
 

IM BACK, TYPSorry för det stora uppehållet. MYYYYYYCKET har hänt sen sist, både positivt och negativt. Har inte haft lust eller tid att fylla tomrummet på bloggen haha... Men nu vill jag fylla igen luckorna och förhoppningsvis skriva mera framöver. Vi får se! :)