KIMONO OCH TVÅ SELFIES
Denna fina kimono köpte jag idag för 249kr på bikbok och är väldigt nöjd! 


Har precis blivit klar med mitt svenska tal, därav de två glada "selfiesarna", och nu ska jag bara öva lite inför redovisningen imorgon! 

Kramis

JAG LEVER

Hej igen! Här ekar det tomt. 
Men jag har sagt det förut och säger det igen: bloggen är endast till för mig själv och mitt behov att behöva skriva av mig ibland. 
 
Har väl inte hänt så jätte mycket sen sist jag skrev. Skola, dans, tävlingar och jobb fyller mina dagar! 
 
Något roligt att nämna är dock att jag och Erik såg på Insurgent igår! Som jag längtat efter att få se filmen! Har läst boken under de senaste veckorna men har varit så upptagen av allt plugg att det gått väldigt segt. Blev tillslut klar med boken innan helgen så då bestämde vi oss för att se filmen på bio igår. 
 
 
Varken boken eller filmen var lika bra som ettan men det hade jag inte förväntat mig heller. Något jag däremot blev förvånad över var hur mycket som var ändrat från boken Insurgent till filmen Insurgent. Inte nog med att filmen var mycket mycket kortare än boken (som alltid med bokgrundade filmer), de hade dessutom ändrat en hel del i storyn. Vissa delar var synd att de tog bort medan andra gjorde det lättare att förstå. Nu får man börja läsa den tredje boken och invänta nästa film! 

FYRA DAGAR I SÄLEN

Under påsklovet åkte jag med Eriks familj till Sälen. Vi bodde i Tandådalen men åkte skidor även i Lindvallen och Hundfjället. Det var ett par riktigt mysiga dagar och jag kom hem med ett par rejält solbrända kinder haha! 


Nu har skolan dragit igång igen och allt är en himla stessröra inför musikal och student! Det är bara kämpa sig igenom för snart är det slut!