STUDENTKRYSSNING 2015

Hallihallå! Igårkväll kom jag hem från ett dygn av festligheter - studentkryssningen! 
Resan var grymt rolig, bättre än vad jag tänkt mig! Vi inledde med buffé (+ en massa efterrätt och vin) och efter det gick vi loss i taxfreen. På något sätt lyckades förfesten bli i vår hytt (delade hytt med Emelie och Ida) så vi fick sällskap av en massa folk innan vi drog till dansgolvet. Natten var sjukt rolig och man träffade på en massa bekanta. En stor del av tiden gick till att springa runt och leta efter människor man tappat bort... men det gjorde inget eftersom man ständigt hittade andra man kände. Natten avslutade med frukostbuffé och sen sov jag sött i några timmar. Nästa dag var det bara på't igen fast inte lika all in kanske haha! 


Jag, Ida och Emelie var peppade inför kvällen! - Dime och Diana: "två blå drinkar, tack"

Dansgolvet precis innan båten skulle gå i hamn

Lite av maten som fanns på buffén, tröck i mig haha - Våran "förfesthytt"

Den enda selfien jag tog, tycker inte om den men ville visa outfiten hehe - Tre glada tjejer!
 

HOS MORMOR
Just nu är jag och mamma hos mormor och hjälper henne med lite sysslor. Blev nyss serverad grönkålssoppa med ägg, ingefäravatten, frökakor, m.m. till lunch! Har aldrig smakat grönkålssoppa men det var faktiskt ganska gott! 
Mamma håller på att klippa mormor just nu så då passar jag på att plugga lite.

Kram på er!
IMORGON ÄR DET STUDENTKRYSSNING!!!

SPORTLOV

Imorgon börjar vecka 8 - sportlovsveckan! På tisdag drar jag på studentkryssning, hoppas att det blir fetingkul! Annars har jag inte så mycket inplanerat... Ska försöka komma ifatt med allt skolarbete och sen ska jag och Emelie iväg en sväng till Trosa för att hålla i en dansworkshop (genom pappas jobb) i slutet av veckan! 


Bilden hör inte alls ihop med inlägget men jag måste bara dela med mig av detta..! Idag hittade jag min katt här...Stackarn hängde i en gren högt upp i trädet och visste inte hur han skulle komma där ifrån! Hahah, så himla söt!

TREVLIG KVÄLL MED MERA

Jag är verkligen urusel på att komma ihåg det här med att blogga....Hej på er! Sitter just nu med en katt i knät och funderar på att åka in till stan och köpa sushi. 

Bilderna på mig och Ellen är från igår. Hade från början inga planer inför kvällen igår men blev lite spontant inbjuden till tjejkväll samt utgång. Kvällen var jätte trevlig och rolig förutom det faktum att jag lovat Erik att skjutsa hem honom från krogen (jag körde igår - drack alltså inte)... Det första jag möttes av efter att ha köat i vad som kändes som en timme (var nog inte så lång tid men säkert 30 minuter i varje fall) var nämligen en Erik som ville hem... Haha!
Var bara att tacka tjejerna för en rolig kväll och skjutsa hem den alldeles för onyktra och ostabila pojkvännen. 

Nu ska jag nog ge mig ut och skaffa den där efterlängtade sushin! KramisATT BO PÅ TVÅ STÄLLENIgår kom mamma och pappa över till mig (hemma hos Erik) för att fika lite och hälsa på vår katt. De hade med sig tulpanbuketten som är på bilden. ❤️ Det kändes så konstigt att välkomna dem till "mitt" hem, haha. Som att ens föräldrar plötsligt blev några slags besökare istället för två personer man lever med till vardags. 

Det är lite konstigt att bo på två ställen. Oftast bor jag hos Erik men ibland behöver jag åka hem för att packa kläder, umgås med familjen eller bara för att det passar bäst. Det kan vara väldigt krångligt och stressigt att åka fram och tillbaka men oftast går det bra. 

Just nu är jag hemma hos Erik. Han sover, katten sitter och tittar ut genom fönstret och jag ska snart ta tag i lite studier... Ha en fin söndag!