INNAN JOBBSitter i detta nu och trycker i mig en fryspizza och ska snart dra till jobbet. Fanns inte tid att tillaga något så det fick (mot min vilja) bli denna typen av skräpmat idag. 

Kosttillskottet på bilden är något jag fått av mamma. Det innehåller L-theanin, magnesium, vitaminer och kalcium (läser från förpackningen :P) och mamma påstår att man blir lugn och fokuserad av det. Brukar ta en-två stycken innan jobbet. Vet inte om dem direkt hjälper men man kan ju låtsas! 

Nu ska jag byta om till jobbtishan och gå ut till bilen, adios.

TRÄNING

Dagens frukost: Lättyoghurt och flingor, äpplen och jordnötssmör samt några glas citronvatten.

Har kommit igång ordentligt med träningen nu och det känns så jäkla skönt (bara för att jag skriver detta kommer jag säkert ligga i soffan hela nästa vecka och äta chips eller nåt haha)!

Befinner mig just nu på gymmet i stretchrummet. Är så jäkla svettig efter att ha powerwalkat på bandet samt kört på crosstrainern. Min stackars lilla rumpa är helt död efter gårdagens lår- och rumpträning så dagens fokus ligger på att försöka hämma träningsvärken!

IDAG ÄR JAG GLAD

Efter ett kort pass på jobbet mötte jag upp Isabel och Sofie på stan och sedan satt vi på ett fik i timmar. Runt 17.30 kom även Madde och då gick vi och köpte sushi som vi sedan åt på en brygga. Idag har jag fått vara med fina vänner, ätit god mat, varit nöjd med vädret, varit effektiv på jobbet och ska snart få mysa framför GOT med Erik. Kan alltså sammanfatta med "idag är jag glad"!

Bild från i lördags när vi firade att Kicki fyllt 25.


SÖNDAG


Avslutar kvällen, efter ett slitigt jobbpass, med läsning och en kopp te. 


STUDENTENLycka. Tårar. Flak. Stipendium x2. Mat. Tårta. Ångest. Panik. Eufori. Utspring. Kaos i hjärnan. Ont i fötterna. Aulan. Alkohol. Skrik. Glädje. Glassigt. Efterfest hos random. Familj och vänner. Studentsången. Mini-me. Dans. Förvirring. Lokomotivet. Inte längre skolelev. Kebabrulle. Morgonbuss. Frukost på donken. Föräldrarnas tal. Sommarben. Mössa. Adrenalin. Min dag. Vår dag. Studenternas dag. Vädret. Solen. Regnet vi missade. Champagne. Danslärarna. Fyrverkeri. Klar med gymnasiet. Konfettiregn. Brandalarm. Realitycheck. Hitta skylten i folkmassan. Framtid. Drömma. Lyckas.

= Ett försök till att summera studenten.