HELGEN


1. Studentmössan kom hem till mig i fredags!!! Inte långt kvar nu! 2. On our way mot krogen. 3. Trött Pixel. 4. Tapaaaas!

Hallå på er! Detta har varit min första lediga helg på evigheter. I fredags blev det spontan utgång. Det var inte så kul som det låter men ändå helt okej! Igår var jag hemma hos Kicki och snackade lite sedan gick jag hem till den andra systern och hade mellomys med tapas, godis och chips! 

Idag hade jag tänkt jobba en kortis, se på Eriks match och sedan ta tag i plugg!

VÅRJACKAN PÅ


Sitter just nu på bussen på väg till skolan. Är så fint väder ute så vårjackan fick åka på för första gången detta år! 

Idag har vi redovisning av gymnasiearbete och det ska bli så skönt att ha det överstökat! Ska också bli kul att höra de andras redovisningar, haha. 

Ikväll vankas träning och sedan plugg. Det är mycket på g just nu så det kan hända att det ekar tomt här framöver.


TÄVLING IGEN

Har inte haft tid att blogga sedan förra tävlingen och eftersom dessa tävlingar var så tätt inpå varandra kommer nu ett till tävlings-inlägg!

Igår var det regionstävling i Kungsör! Jag gick ju upp i guld i hiphopen förra lördagen och körde alltså högsta klassen på region. Vi var tre stycken och jag kom trea.. Haha... Men jag är nöjd ändå, var trots allt första gånger OCH låten vi fick sög och passade inte alls mitt program. När det sedan var dags för disco försökte jag tagga till trots att jag kände mig trött. Mitt låtsas-tänkande lönade sig då det visade sig att jag vann (dessutom med överlägsna domarsiffror)!!! Gick alltså upp en klass även denna tävling, fast nu i disco och till silverklass!Alltså, två lyckade tävlingar på rad! 

RIKSTÄVLING I ESKILSTUNAI lördags var det min tur att komma upp i guld!!!
Har under senaste terminen kämpat och kämpat för att få den där sista pricken men har alltid hamnat en placering utanför... Men nu jäklar hände det! Kom på andra plats av tio och därmed kör jag i guldklass nu på lördag, wiho!


GIRLFRIEND JEANSI torsdag blev jag ägare till ett par boyfriend jeans. Modellen heter "girlfriend jeans" (haha!) och kommer från H&M.