Test Test Test

Har haft så sjukt kul med Isabel de senaste dagarna.

I tisdags vet ni ju redan va vi hittade på. Onsdagen vara bara helt galen. Som ni kanske märkte fick vi två nya  kompisar Nissenasse och Frank (se nedan) men även Albert blev våran kompis innan han blev överkörd så att blod, svett och tårar flög åt alla håll. Vi vinglade runt på en cykel genom halva stan och träffade Glenn (som var vår räddare i nöden) och även Pontus innan vi drog hem. När natten va som mörkast befann vi oss på min balkong, inlindade i täcken och med tända ljus, för att bara prata och stormoffa chips & kexchoklad, tillsammans med spindlarna och tvestjärtarna. När det åter hade börjat ljusna förflyttade vi oss in till sängarna och där pratade vi tills Isabel inte fick nåt svar längre - dvs jag hade somnat. Haha :)

Nästa dag åt vi frukost vid halv ett sedan gick vi och la oss igen och piggnade till vid halv 4. Då tränade Isabel höjdhopp och jag kollade på. Sen blev det brottom. Hem, duscha, sminka, klä på och sedan ta cykeln in till stan för att äta på tavernan (pappa spelade där). Efter det träffade vi Glenn och Pontus igen. Vi somnade trots allt ganska tidigt igår, ca klockan 1, eftersom vi var så gott som döda.

Idag har vi städat kaninbur, tagit oss in till stan och ätit glass och varit generösa genom att mata änderna med skogaholms limpa. Hoho. Ingen and går hungrig idag inte, inte måsarna heller för den delen.


Kommentarer
Postat av: Karin

kommentarkommentar!

2011-11-06 @ 12:58:41
URL: http://karinkakis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
© Karin Björkman